Controle, signalering en opvolging

Als eigenaar van een of meerdere objecten heeft u altijd te maken met dreiging van buitenaf. Uw bezit is toegankelijk, beveiliging tegen diefstal, inbraak, brand en overval zorgt voor een beter gevoel van veiligheid.

De Bitter Beveiliging is al meer dan 30 jaar de betrouwbare preventiepartner voor een uitgebreide klantenkring. Wij zijn specialist op het gebied van:

Inbraakdetectie
Alarmering en reactie, BORG gecertificeerde installaties voor alle risicoklassen

CCTV
Camera observatie.
Van eenvoudige camerasystemen tot zeer geavanceerde toepassingen.

Brandpreventie
Van rookmelders tot volledig gecertificeerde brandmeldsystemen.

Toegangscontrole
Van gecertificeerde sloten tot complexe electronische systemen.

Alarmopvolging
Signalering, doormelding en professionele opvolging.
De aansluiting van uw electronische beveiligingssystemen op de Particuliere Alarm Centrale zorgt voor professionele alarmopvolging. Zo haalt u het optimale preventierendement uit uw systeem.
Uw object en de mensen die erbij betrokken zijn worden op deze manier 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt door professionals. U hebt controle op, en inzicht in de in- en uitschakeltijden van uw detectiesysteem. U weet precies wat er in uw winkel gebeurt en wanneer.

De systemen geïnstalleerd en onderhouden door de Bitter Beveiliging volgens de procedures van de certificerende instanties.

Onze preventie adviseur bezoekt u graag voor een vrijblijvend advies over de beveiligingsoplossing die bij uw behoefte past.

 

(040) 2869030

De Bitter Beveiliging
Vlaamseweg 8a
6029 PL Sterksel
info@bitterbeveiliging.nl