Alarmopvolging

Met een juist gebruik van uw beveiligingsssysteem zal dit gaan alarmeren wanneer er een bedreigende situatie ontstaat. Op dat moment moet er zo spoedig mogelijk opvolging gegeven worden aan deze melding.

Wie gaat er bij een melding naar uw pand?
Zijn uw sleutelhouders altijd bereikbaar en bereid om risico’s te lopen?
Hoe snel kan iemand ter plaatse zijn?
Worden politie en of brandweer tijdig gewaarschuwd?

Met alarmopvolging door specialisten voorkomt u onnodige risico’s voor uw gezin, uw medewerkers en uzelf. Met zorg geselecteerde, door de politie gescreende medewerkers, kunnen de opvolging van uw alarmmelding op zich nemen. Zij zijn tevens inzetbaar voor controle en serveillanceronden, openings-en sluitronden en afwezigheidservices.

De aansluiting van uw inbraakdetectiesysteem op een professionele Particuliere Alarm Centrale zorgt ervoor dat uw bezit 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt is. Deze alarmcentrale kan via alarmverificatie bepalen of er daadwerkelijk sprake is van inbraak of dat het gaat om loos alarm. Per 1 januari 2007 zal de politie alleen nog naar uw pand gaan wanneer het alarm geverifieerd is door een Particuliere Alarm Centrale. In alle andere gevallen zal de politie geen opvolging geven.

Onze beveiligingsadviseur kan u uitleggen welke detectiesystemen geschikt zijn voor alarmverificatie door de Particuliere Alarm Centrale. Daarnaast kunnen wij u adviseren over passende oplossingen op het gebied van alarmopvolging en controle door specialisten.

(040) 2869030

De Bitter Beveiliging
Vlaamseweg 8a
6029 PL Sterksel
info@bitterbeveiliging.nl