logo De Bitter
Waarnemen, herkennen en identificeren; zelfs via uw mobiele telefoon

Camera observatie

Observatie met camerasystemen wordt steeds meer toegepast in onze samenleving. Deze systemen worden zowel gebruikt voor beveiligingsdoeleinden als bijvoorbeeld voor het volgen van interne bedrijfsprocessen. Het werkt kostenbesparend, alles kan door een persoon gevolgd worden. Camera’s zorgen voor een veilige en beschermde woon- of werkplek.

U bent altijd op de hoogte van de gang van zaken in en rondom uw pand. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om beelden van uw bedrijf, via uw mobiele apparaat te bekijken. Zo heeft u altijd inzicht in wat er zich bij u thuis of in uw bedrijf afspeelt.

De systemen kunnen aangesloten worden op de Particuliere Alarm Centrale. Zo kan er op uw verzoek naar beelden gekeken worden tijdens een inbraakmelding. Als de meldkamer onregelmatigheden constateert, neemt zij contact op met de politie, die vervolgens direct naar uw pand gaat.

Er zijn vele toepassingen mogelijk. Beelden zijn op meerdere manieren te bekijken. Allerlei technologische ontwikkelingen zorgen voor een steeds hogere beeldkwaliteit en bedieningsgemak.

Onze beveiligingsadviseur kan u een vrijblijvend advies geven over het observatiesysteem dat het beste aansluit op uw wensen.

(040) 2869030

De Bitter Beveiliging
Vlaamseweg 8a
6029 PL Sterksel
info@bitterbeveiliging.nl