logo De Bitter
Tijdig detecteren en waarschuwen voorkomt een hoop ellende

Alarmsystemen

U kunt uw eigendom op veel manieren beschermen tegen ongewenste indringers. Een elektronisch inbraaksignaleringssysteem zorgt ervoor dat uw bezit altijd bewaakt is. Deze systemen registreren elke poging tot ongewenst bezoek en zorgen ervoor dat er een signalering gaat naar de alarmopvolgers.

Er zijn vele oplossingen mogelijk. Systemen kunnen op zichzelf staan of geïntegreerd worden in andere systemen. Combinaties met toegangscontrole, camera’s en branddetectie worden veelvuldig toegepast. Alle systemen die wij installeren zijn zeer gebruikersvriendelijk en voldoen aan alle BORG kwaliteitsnormen.

Met een aansluiting op de Particuliere Alarm Centrale kunt u er zeker van zijn dat niets onopgemerkt blijft. Er wordt snel en doeltreffend actie ondernomen, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Zo is uw bezit optimaal beveiligd. Tijdens uw afwezigheid worden alle alarmen opgevolgd.

Onze beveiligingsadviseur kan u een vrijblijvend advies op maat geven over de oplossing die het beste aansluit op uw wensen.

 

(040) 2869030

De Bitter Beveiliging
Vlaamseweg 8a
6029 PL Sterksel
info@bitterbeveiliging.nl