logo De Bitter
Wie krijgt wanneer en waar toegang tot wat? Met een systeem wordt het duidelijk

Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem is de toegang tot uw woonhuis, uw bedrijf en uw terrein alleen mogelijk voor gewenste gasten. Zo worden uw medewerkers, uw gezin en uzelf optimaal beschermd tegen ongewenste indringers.

Jaarlijks vindt in een groot aantal bedrijven derving door (interne) fraude plaats. Door een functioneel toegangscontrolesysteem wordt de kans hierop aanzienlijk verkleind. U kunt op deze manier bepalen wie toegang heeft tot welke ruimte en op welke tijdstippen. U kunt uw werktijdenregistratie op deze manier vereenvoudigen. Met de integratie van een camerasysteem en inbraaksignalering bespaart u ook nog eens veel kosten.

Toegangscontrole kan ook ingezet worden voor uw (bedrijfs)terrein. Denk bijvoorbeeld aan het openen van poorten op basis van kentekenregistratie. De variatie aan systemen is zeer groot. Veel is mogelijk: van eenvoudige intercomsystemen tot geavanceerde systemen die kunnen selecteren op fysieke en gedragskenmerken van een persoon. (biometrie).

Toegangscontrole moet een toegevoegde waarde zijn voor uw woonhuis of bedrijf. Het systeem mag de leefbaarheid en de productiviteit van u en uw medewerkers niet belemmeren. Mede daarom is een goed advies van een erkende installateur essentieel. Onze adviseur inventariseert samen met u de zwakke plekken op het gebied van veiligheid van uw woonhuis of bedrijf en past een systeem op maat toe.

(040) 2869030

De Bitter Beveiliging
Vlaamseweg 8a
6029 PL Sterksel
info@bitterbeveiliging.nl